Over ons

Wij doen het werk. U plukt de vruchten!

IMG 4291
Care & Collect

De totaal­op­los­sing voor een effi­ci­ënt debiteurenbeheer. 

Een volledig invordertraject? Of toch liever een flexibele ondersteuning op maat voor een gedeelte van het invordertraject of van uw klantenportefeuille? Misschien eerder onze Plug & Play-trajecten voor occasionele wanbetalingen? De keuze is aan u.

Credit Agent5
TEAM

60 getrainde en gespecialiseerde professionals gaan met uw openstaande facturen aan de slag in het Care & Collect-contactcenter.

Thanks
Wat maakt Care & Collect uniek?

Onze Kenmerken 

In uw naam

U int uw facturen bij uw klant, maar achter de schermen doen wij het werk. In de minnelijke fase (You Collect) werken wij in uw naam en voor uw rekening, zonder vermelding van Care & Collect. De debiteur betaalt rechtstreeks op uw bankrekening.

Een totaalaanpak

In de schuldinvorderingssector biedt men al een ruime waaier van diensten aan, maar meestal op een gefragmenteerde manier en toegespitst op één deelaspect van het invorderingstraject. Een incassokantoor concentreert zich eerder op het minnelijk invorderingstraject en een gerechtsdeurwaarder op de gerechtelijke uitvoeringsfase.

Bij Care & Collect krijgt elke fase maximale aandacht.
Wij gaan verder omdat wij een volledig en consequent beheer van uw facturen vanaf de factuurdatum bieden. En dat betekent ook het werken aan de relatie met uw klant vanaf het moment dat uw factuur de deur uit gaat.

Adviserende rol

Naast het opvolgen van facturen, kunnen wij u op basis van onze analyses ook adviseren over het optimaliseren van bepaalde aspecten binnen uw organisatie. Hierdoor kan u met toekomstgerichte acties ook uw klantenrelaties verbeteren.

Mogelijkheid tot maatwerk

Elke onderneming heeft een eigen manier van werken. Wij passen onze oplossingen zo aan dat deze perfect in uw manier van werken passen. Zo krijgt u competentie en kennis van zaken waarmee heel kort op de bal gespeeld wordt, maar toch perfect aangepast is aan uw onderneming.

Flexibele aanpak

Welke oplossing u ook kiest, Care & Collect biedt de mogelijkheid om op verschillende tijdstippen in te stappen in het traject. Onze ervaring leert wel dat hoe vroeger de opvolging van start gaat, des te sneller uw facturen betaald worden.

Gespecialiseerd contactcentrum

Care & Collect is gespecialiseerd in het telefonisch invorderen van openstaande schulden. Onze medewerkers zijn dan ook stuk voor stuk getrainde professionals.

Continuïteit verzekerd

Elke debiteurenportefeuille wordt toegewezen aan een team dat bestaat uit één of meerdere dedicated en backup medewerkers.

Eenvoudige opvolging

Als klant krijgt u een onbeperkt aantal toegangen tot ons platform. Hierdoor kan u uw dossiers 24/7 live opvolgen, ook wanneer deze dossiers zich in de juridische fase bevinden. Bovendien beschikt u over één specifieke contactpersoon binnen Care & Collect. Vlotte communicatie verzekerd!

Incassodienst
POWERED BY

Tri­ple A

Als professionele partner en specialist in credit management heten we u van harte welkom in de wereld van Credit Management.

Sinds 2008 ondersteunt Triple A Solutions bedrijven op vlak van credit control en credit management. Door de jaren heen zijn we uitgegroeid tot dé specialist in Credit Management.

Via tijdelijke ondersteuning, werving & selectie en/of het uitstippelen van een credit departement bieden we concrete en directe oplossingen op maat van uw bedrijf.

Rectangle 9
Over CrediBill

Het doel van onze soft­wa­re is om uw klan­ten tevre­den te stel­len en uw fac­tu­ren betaald te krijgen. 

CrediBill is opgezet met de 200 creditprofessionals van Triple A Solutions en geprogrammeerd door onze eigen software-engineers. Zo bent u verzekerd van de beste Credit Management Software van België en een volledig geïntegreerd facturatiesysteem.

Lycs architecture U2 BI3 G Mn SSE unsplash