We houden ervan om dingen makkelijker te maken en een glimlach op uw gezicht en dat van uw klanten te toveren!

Onze cus­to­mer care dienstverlening

Wij bieden uitgebreide diensten op het gebied van customer support en administratieve opvolging, inclusief het plaatsen van bestellingen, vragen over leveringen, facturatie, en meer. Ons doel is om uw bedrijfsvoering te stroomlijnen, zodat u kunt focussen op uw kernactiviteiten.

IMG 0229 2
De sleutel tot succes:

Uw kern­ac­ti­vi­tei­ten, onze ondersteuning!

Bestellingen plaatsen en leveringsvragen beantwoorden

Ons ervaren team neemt de rol van orderbeheer op zich en beantwoordt vragen over leveringen, zodat u zich volledig kan richten op uw kernactiviteiten.Technische problemen deskundig oplossen

Onze vakkundige technici staan klaar om een breed scala aan technische kwesties aan te pakken, zodat uw klanten zonder onderbrekingen kunnen blijven werken.

Efficiënte facturatie en factuurondersteuning

We zorgen voor een vlotte en tijdige facturatie en bieden ondersteuning bij factuurgerelateerde vragen, zodat uw klanten hun financiële zaken kunnen beheren met gemoedsrust.

Afspraken inboeken

Onze toegewijde medewerkers boeken afspraken in en zorgen zo voor een georganiseerde, efficiënte dienstverlening.

Data cleaning en administratieve ondersteuning

Wij nemen de taak van data cleaning en administratieve ondersteuning op ons, waardoor uw klanten hun klantgegevens up-to-date blijven en er een efficiënte bedrijfsvoering verzekerd wordt.

Dispuutoverzicht en contractbeheer

Onze experts zorgen voor een vlekkeloze opvolging van geschillen en beheren contracten effectief, waardoor u zich kan concentreren op uw bedrijfsgroei.

Logistiek, planning & dispatching

Door het coördineren van logistieke taken en het verbeteren van de planning, verbeteren we de klantbeleving en optimaliseren we de efficiëntie van uw diensten.

...

Dit uitbestedingsmodel stelt U in staat om zich te concentreren op hun kernactiviteiten, terwijl wij zorgen voor een efficiënte afhandeling van deze cruciale taken in ons professionele contactcenter.

Debiteurenbeheer