Care & Collect Incasso

Wij zor­gen dat uw cash tot bij u raakt!

Dit realiseren we dankzij onze jarenlange ervaring in de gerechtsdeurwaarderswereld en een stevige expertise op de minnelijke B2B- en B2C-markt.

IMG 0198
We Collect

Onze werk­wij­ze

Leiden en begeleiden van uw debiteur

Bij Care & Collect geloven wij in een intensieve begeleiding van uw debiteuren tijdens het invordertraject. Uw klant wordt bij de hand genomen om tot een maximaal resultaat te komen. We gebruiken hiervoor een performant debiteurenportaal en zetten in op een maximale bereikbaarheid van onze diensten.

Performant debiteurenportaal

Het Care & Collect-debiteurenportaal zorgt ervoor dat de invorderingen nog efficiënter verlopen. Op een gecentraliseerde wijze heeft de debiteur alle tools om zijn dossier online te raadplegen, op te volgen en tot regeling over te gaan.

 • Betaalmogelijkheden: de debiteur kan snel en veilig de betaling verrichten via de betaalfunctie in het Care & Collect-debiteurenportaal.
 • Bibliotheek van alle documenten: wij houden een volledige digitale bibliotheek van alle correspondentie bij voor uw debiteur. Er kan dus niets meer verloren gaan, over het hoofd gezien of genegeerd worden.
 • Betaalafspraken maken: dankzij uitgekiende algoritmes in onze credit management-software “CrediBill” kan de debiteur online zelf een afbetalingsplan in werking stellen of een uitstel van betaling ingeven.

Volledig boekhoudkundig overzicht van alle openstaande facturen, schadebedingen, intresten en betalingen.


Maximale bereikbaarheid

Geen enkele mogelijkheid om in gesprek te gaan met uw debiteur mag onbenut blijven. Daarom zijn wij buiten de gebruikelijke kanalen (post, e-mail) ook telefonisch bereikbaar: elke werkdag tussen 08h00 en 18h30 en op zaterdag tussen 09h00 en 17h30. Wanneer uw debiteur ons een bericht stuurt, garanderen wij dat deze zes dagen op zeven binnen de 24 uur zal gecontacteerd worden.

Persoonlijk aanspreekpunt

Care & Collect voorziet telkens 1 aanspreekpunt voor haar klanten zodat alle communicatie vlot en helder kan verlopen.

Gepersonaliseerde aanpak

Care & Collect staat voor een gepersonaliseerde aanpak van uw debiteur. Elk verhaal wordt anders geschreven. Onze software zorgt er tegelijkertijd voor dat alle mogelijke processen geautomatiseerd en op maat en naar wens van de klant uitgewerkt worden.

Incassodienst

Care & Col­lect Incasso

We Collect

Wij zorgen dat uw cash tot bij u raakt!

Dit realiseren we dankzij onze jarenlange ervaring in de gerechtsdeurwaarderswereld en een stevige expertise op de minnelijke B2B- en B2C-markt.

 • Een unieke kijk op incassoactiviteiten: jarenlange ervaring van gerechtsdeurwaarder én op de minnelijke B2B en B2C-markt
 • Een unieke filosofie:
  • leiden en begeleiden van de debiteur
  • maximale bereikbaarheid
  • maatwerk gestoeld op de filosofie van onze klanten
  • persoonlijke aanpak gecombineerd met verregaande automatisering